Κορμός κατσαρόλας!





Υλικά

2 πακέτα πτι μπερ

1 κουτί εβαπορέ

1 κουτί νερό

5 κουτ. σούπας κορν φλάουερ

7 κουτ. σουπας ζάχαρη

1 κουβερτούρα

1 βιτάμ

1 μικρή φυτική σαντιγύ


Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε ένα κουτί εβαπορέ και ένα ακόμη νερό! Ρίχνουμε το κορν φλάουερ και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίζει να πήζει ρίχνουμε και την κουβερτούρα με το βιτάμ. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Μόλις κρυώσει ελαφρά θρυματίζουμε και τα μπισκότα και ανακατευουμε με τα χέρια το μίγμα! Το στρώνουμε σε τάπερ και έχοντας χτυπήσει και την σαντιγύ την στρώνουμε από πάνω. Γαρνίρουμε με τρούφα σοκολάτας. Εύκολο και νόστιμο!


Νεότερη Παλαιότερη