ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ






ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ( 10 πορτοκάλια )

1600 γρ γάλα

300 γρ ζάχαρη
50 γρ νισεστέ
80 γρ αλεύρι
χυμός ( απο τα πορτοκάλια)
150 γρ γκαν μαρνιέ
800 γρ κρέμα γάλακτος  ( κτυπημένη σε σατιγύ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε  ένα καατσαρόλι βαζουμε να βράσει το γάλα και άλλη κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη το αλεύρι και το νισεστέ μόλις βράσει το γάλατο δειαζουμε στην άλλη κατσαρόλα ανακατεύοντας πάνω στην φωτιά μεχρι να βγ΄λει η κρέμα φουσκάλες κατευαζουμε αφίνουμε να κρυώσει και ανακατεύουμε με την σαντιγύ τον χυμο και το γκραν μαρνιέ
Αφαιρούμε την σάρκα απο ταα πορτοκάλια κόβοντας το επάνω μέρος και γεμιζουμε τα πορτοκάλια με την κρέμα γααρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και λίγο πράσινο φυστίκι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ 
















9
1
Νεότερη Παλαιότερη