ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ( για κέτερινγκ )


















ΥΛΙΚΑ
2000 γρ φτερούγες κοτόπουλυ
Καυτερή σάλτσα τομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κρατάμε κάθε φτερούγα απο το κόκκαλο και το ξεγυμνώνουμε τραβώντας το κρέας πρός τα κάτω
ώστε να μοιάζει με φούντα. Αφού τα αλατοπιπερώσουμετα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν. Μετά τα τοποθετούμε σε ταψί ρίχνουμε απο πάνω μιά σάλτσα ντομάτας καφτερή και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στούς 180 βαθμούς
Τα απολαμβάνετε με τσίπουρο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη