ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΑΛΑΑΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ



















ΥΛΙΚΑ
6 Πορτοκάλια
2 ματσάκια ρεπανάκια
1 ματσάκι σέλινο ( τα κλωνάρια )
2 κουταλιές ηλιόσπορο
2 κουταλιές μάυρη σταφίδα
4 κουταλιές μαιντανό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
2 πορτοκάλια το χυμό
1 κ.σ μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα υλικά χτυπάμε ταυλικά της σάλτσας στο μπλέντερ αναμειγνύουμε με την γέμιση
Γεμίζουμε τα πορτοκάλια που έχουμε αδειάσει προηγουμένως και τοποθετουμε τα κααπάακια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη