Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Σπάνε τα αβγά σας όταν τα βράζετε; Υπάρχει κόλπο για να βράσουν σωστά!









Ο καλύτερος τρόπος για να μην σπάνε τα αβγά σας όταν τα βράζετε, είναι να μην τα βάζετε στο καυτό νερό κατευθείαν από το ψυγείο. Αφήστε τα πρώτα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, έτσι ώστε να μην αρχίσουν να σπάνε λόγω της απότομης διαφοράς της θερμοκρασίας. Αν τα αβγά σας δεν είναι φρέσκα αλλά από το ψυγείο, υπολογίστε περίπου συν δύο λεπτά πιο πολύ βράσιμο. Μην τα βράζετε σε καυτό νερό, αντίθετα σιγοβράστε τα σε μέτρια φωτιά και θα βράσουν πιο σωστά.



Πηγή: http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/COOK-TIP-THS-HMERAS/item/6108-spane-ta-avga-sas-otan-ta-vrazete-yparhei-kolpo-gia-na-vrasoyn-sosta#ixzz2xHeXu0u6