Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος!





Τα ζυμαρικά είναι μια κλασική και αγαπημένη συνταγή.

Είτε είναι σπαγγέτι, πέννες ή ραβιόλια, λίγα νοικοκυριά αντέχουν περισσότερο από μια βδομάδα χωρίς ένα γεύμα με μακαρόνια…




Σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Ζυμαρικών, πάνω από 13 εκατομμύρια τόνοι ζυμαρικών παράγονται ετησίως διεθνώς. Όπως σωστά θα μαντέψατε, η Ιταλία κατέχει την υψηλότερη παραγωγή και κατανάλωση ζυμαρικών ανά άτομο, αλλά οι ΗΠΑ έρχονται δεύτερες σε παραγωγή στους 2 εκατομμύρια τόνους και φτάνοντας στους 2,7 εκατομμύρια τόνους κατανάλωσης. Αυτό αντιστοιχεί στα 63 γεύματα με ζυμαρικά το έτος ανά άτομο.




Με τόσα ζυμαρικά να καταναλώνονται, θα έπρεπε να ξέρουμε πως να τα μαγειρεύουμε σωστά, έτσι δεν είναι; Έχουμε μάθει τόσες πολλές συμβουλές για το πως πρέπει να έχουν την σωστή υφή, αλλά το παρακάτω βίντεο, τα ανατρέπει όλα. Τώρα πλέον θα ξέρετε το μυστικό, που κάνουν στα εστιατόρια και δε μπορούσατε να πετύχετε στο σπίτι. Πρέπει να το δοκιμάσετε για να πειστείτε, όπως αναφέρει το tromaktiko.gr




Ο ΣΩΣΤΟΣ και ο ΛΑΘΟΣ τρόπος να φτιάξετε ζυμαρικά: