ΥΛΙΚΑ ( Για 2 περίπου κιλά)
1300 γρ. αλεύρι αδύνατο
400 γρ ζάχαρη
160 γρ. αραβοσιτέλαιο
350 ml χυμο πορτοκάλι
2 κ.γ μπεικιν
λίγο αλάτι
αρκετό σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια λεκάνη ολα τα υγρά και την ζάχαρη ανακατεύουμε όσπου να λειώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε ελαφρά κ κάνουμε οτι σχέδιο θέλουμε τα τυλίγουμε στο σουσάμι και τα ψήνουμε 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Tags:
ΚΟΥΛΟΥΡΟΠΟΙΙΑ