
Με έναν πολύ απλό τρόπο το ψωμί μπορεί να μείνει φρέσκο για περισσότερες από μια ημέρες…
Άφησε σε μια γωνία στην ψωμιέρα ένα κλωνάρι σέλινο ή μια πατάτα καλά πλυμένη και στεγνή.
Έτσι το ψωμί θα διατηρηθεί φρέσκο και αφράτο για πάνω από δύο μέρες και δε θα χρειαστεί να πετάξεις ούτε ψίχουλο…
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/08/blog-post_5928.html#ixzz2cxyzphQK

Άφησε σε μια γωνία στην ψωμιέρα ένα κλωνάρι σέλινο ή μια πατάτα καλά πλυμένη και στεγνή.
Έτσι το ψωμί θα διατηρηθεί φρέσκο και αφράτο για πάνω από δύο μέρες και δε θα χρειαστεί να πετάξεις ούτε ψίχουλο…
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/08/blog-post_5928.html#ixzz2cxyzphQK
Tags:
TIPS