ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΛΕΥΚΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ Κ



















ΥΛΙΚΑ
150 γρ ανθότυρο 80 γρ σταφίδες
80 γρ λευκό κρασί 6 ααυγά
60 γρ νισεστέ
250 γρ ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το ανθότυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.Επειτα προσθέτουμε το νισεστέ τις σταφίδες και τέλος το κραασί.Γεμίζουμε 12 μικρά μπολάκια και ψήνουμε για 15λεπτα στους 180 βαθμούς
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη