TOYΡΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑ )
100γρ ζάχαρη
125 γρ γλυκόζη
150 γρ νερό
500 γρ κουβερτούρα
700 γρ κρέμα γάλακτος(κτυπημένη σε σαντιγύ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την ζάχαρη το νερό  και τη γλυκόζη κατεβάζουμε απο την φωτιά,ρίχνουμε την σοκολάτα
ανακατεύοντας μέχρι να στρώσει τέλος άμα κρυώσει ρίχνουμε την σαντιγύ
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟ )
2 πάτους παντεσπάνι 600 γρ πολτός βερύκοκο30 γρ ζάχαρη, 7 φύλλα ζελατίνας 500 γρ σαντιγύ,
300 γρ κιγιιέ 30 γρ ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε στούς 50 βαθμούςτο μισό πολτό, την ζάχαρη και την ζελατίνα μαλακωμένη, προσθέτουμε τον υπόλοιπο πολτό το κιγιέ το ρούμιι και την σαντιγύ
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Σε ένα εξάγωνο τσέρκι  βάζουμε περιφεριακά χρωματισμένο φύλλο παντεσπανιού και τον ένα πάτο
 γεμίζουμε με μους σοκολάτα.βάζουμε τον δεύτερο πάτο και τελειώνουμε με μούς βερύκοκο διακοσμούμε με ζελαρισμένα βερύκοκα και σοκολατάκια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη