ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ






ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΚΟΤΑ



800 γρ.κρέμα γάλακτος με 35%λιπαρά


150 γρ. γάλα


100 γρ ζάχαρη


4 φύλλα ζελατίνα των 5 γρ


150 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μιικρά τεμάχια


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ


100 γρ. λευκή σοκολάτα επίσησ σε κομματάκια


50 γρ γάλα


100 κρ΄μα γάλακτος


λίγη βανίλια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ


Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς οταν βράσει την βγάζουμε απο την φωτιά ρίχνουμε την ζελατίνα μαλακωμένη σε κρύο νερό την κουβερτούρα και το γάλα κρύο για να κρυώσει πιό γρήγορα όταν κρυώσει το μείγμα το αδειάζουμε σε σε ποτήρια το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρεσ και το γαρνίρουμε με την σώς λευκήσ σοκολάτας


ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ


Ζεσταίνουμε κρέμαγάλακτος το γάλα και την βανίλια ρίνουμε ανακατεύοντας την λευκή σοκολάτα


κρυώνουμε το μείγμα και γαρνίρουμε την πανακότα


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη