ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΟΚΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ





ΥΛΙΚΑ 
1.
600 γρ πάστα αμυγδάλου
129 γράχνη
200 γρ καβουρδισμένα και πολύ ψιλοκομμένα καρύδια
100 γρ κονιάκ
2 κ.σ νες καφέ
ΥΛΙΚΑ 2.
600 γρ καραμελομένα καρύδια
150 γρ.κουβερτούρα
150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμεόλα τα υλιικα 1και τα τοποθετούμε σε τετράγωνη λαμαρίνα τα πλατένουμε σε πάχος 5 χιλ. το ίδιο κάνουμε με τα υλικά 2 και βάζουμε τις δύο ζύμεσ την μία πάνω στήν άλλη κόβουμε τετράγωνατεμάχιατα βουτάμε σε λευκή σοκολάτα και τα γαρν΄ρομε με λεπτό κορνεδάκι με μαύρη σοκολάτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη