ΥΛΙΚΑ(για την βάση της τούρτας ) ΥΛΙΚΑ (για την σοκολατα )
125 γρ.ζάχαρη άχνη 350 γρ.κουβερτούρα
100 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ αμύγδαλο σε σκόνη 350 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
100 γρ.αραβοστέλαιο 250 γρ.γάλα καρύδας
250 γρ. κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτουρα με το λάδι Ζεσταίνουμε το γάλα καρύδας με την
προσθέτουμε την άχνη,το αλεύρι και το αμύγδαλο ζάχαρη προσθέτουμε την σοκολατα σε
ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε το μείγμα σε ρηχό τσέρκι κομμάτια και όταν γίνει χλιαρό το μείγμα
και ψήνουμε στους 180 βαθμους για 15 λεπτά ριχνουμε την φυτική κρέμα και αφίνουμε
στο ψυγείο. Όταν κρυώσει η βάση της
τούρτας στρώνουμε επάνω την κρύα
κρέμα και διακοσμούμε αναλογα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ