Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ


















ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΕ )
<<  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΩ  ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΓΙΕΣ .>>
200 γρ φρέσκο βούτυρο
400 γρ αλεύρι
2 αυγά, 50 γρ νερό, λίγο αλάτι, λίγη  ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ
150 γρ ροκφόρ,100 γρ κασέρι, 250 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250 γρ γάλα, 1 ντομάτα μεγάλη, λιγα φύλλα φρέσκο βασιλικό 4 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για την πατ μπριζέ. Μετά το ανοίγουμε σε πάχος 3 χιλ.και το απλώνουμε σε φόρμα διαμέτρου 30 εκ.. Απλώνουμε τα τυριά και χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στα τυριά, κόβουμε φέτες ντομάτας τισ βάζουμε πάνω στα τυρια και την κρέμα πασπαλίζουμε με το βασιλικό και ψήνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτά
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ