ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ


















ΥΛΙΚΑ ( για 10 άτομα )
ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΓΕΥΣΗ (ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ )
1 πανσέτα χοιρινή γύρω στο 11/2 κιλό
200 γρ τυρί κατσικίσιο
1/2 ματσάκι ανιθο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαιντανό
1 κ.σ ρίγανη,αλατοπίπερο
λίγο ελαιόλαδο με όλα τα υλικά κάνουμε ρολό το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα
ΥΛΙΚΑ ( ΄για την σάλτσα )
500 γρ  χοιρινά κόκαλα
50 γρ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
200 γρ κρασί ημίγλυκο
1 κ.σ ντοματοπολτό
1000 γρ νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα κόκαλα αφού τα σωτάρουμε με το λάδι,σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το νερό και τα λαχανικά προσθέτουμε και το πολτό όταν βράσει και πήξει η σάλτσα την σταγγίζουμε και πρίν σερβίρουμε ρίχνουμε λίγο βούτυρο ανακατεύοντασ να αφομοιωθεί
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
20 πατάτες ρισολέ
1/2 κιλό φινόκιο
1/2 κιλό κολοκύθι κίτρινο στη σχάρα σε λεπτές φέτες
ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ
Τοποθετούμε την σάλτσα στο πάτο τησ πιατέλας κόβουμε το ρολόσε μενταγιόν το τοποθετούμε πάνω στην σάλτσα βαζουμε τις γαρνιτούρες και σερβίρουμε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη