ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΓΕΜΙΣΤΟ


















ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καρέ αρνιού
250 γρ φιλέτο κοτόπουλο (μαριναρισμένο με αλατοπίπερο μαιντανό και πάπρικα)
200 γρ φακές βρασμένες
150 γρ σκέπη αρνιού
1 κόκκινη πιπεριά100 κρεμμύδι φρέσκο
3 σκελίδες σκόρδο
100 γρ ελαιόλαδο
100 γρ σπανάκι ζεματισμένο
100 γρκρασί κόκκινο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκοκαλίζουμε το καρέ και το ανοίγουμε στη μέση, περνάμε το φιλέτο απο το μπλέντερ καιγεμίζουμε το καρέ, το τυλίγουμε μετο σπανάκι και όλο αυτό με την σκέπη. ζεσταίνουμε το λάδι στό τηγάνι και ροδοκοκκινίζουμε το καρέ. Μόλις ειναι έτοιμο το σβήνουμε με το κρασί και το τελειόνουμε με το ψήσιμο στό φούρνο.
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τις φακές με το κρεμμύδι και το σκόρδο, λίγο λάδι αλάτι πιπέρι.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΔΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη