ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Κ ΚΕΡΑΣΙ










ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φύλλο κρούστας300 γρ βούτυρο κατσικίσιο



κεράσι γλυκό κουταλιού και αμυγδαλο οσο χρειάζεται
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ
1000 γρ. ζάχαρη
500 νερό
100 γρ γλυκόζη
1/2  λεμόνι το χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε τα φύλλα ενα πρός ενα με το λυωμένο βούτυρο και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
Αφίνουμε λίγο να παγώσει το βούτυρο, στην συνέχεια κόβουμε τετράγωνα κομμάτια 4χ4 βάζουμε στο κέντρο τρία αμύγδαλα και ένα κεράσι στραγγισμένο ενώνουμε τις 4 γωνίες και τα τοποθετούμεσε
βουτυρωμένο ταψί ψήνουμε για περίπου 2 ώρες με αέρα στους 150 βαθμούς σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι και αν θέλουμε γαρνίρουμε με λίγο φυστίκι αιγίνης.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη