ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ



















ΥΛΙΚΑ
250 γρ χοιρομέρι σε κυβάκια
150 γρ καπνιστό τυρί σε κυβάκια
150 γρ κίτρινο τυρί σε κυάκια λίγο σκόρδο
Αλατοπίπερο  1 κ.σ νισεστέ η αλεύρι
Λίγο γάλα λίγη τριμμένη φρυγανιά
Βφρέσκο βούτυρο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το χοιρομέρι με το φρέσκο βούτυρο και το σκόρδο προσθέτουμε το ααλεύρι μόλισ τσιγαριστεί ρίχνουμε το γάλα προσέχουμε να γίνει μια κρέμα ρευστή, βάζουμε τα τυριά ,το αλατοπίπερο και γεμίζουμε τους κυλίνδρους του κολοκυθιού. Πασπαλίζουμε με την φρυγανιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για μπουφέ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη