ΣΑΡΑΓΛΙ


















ΥΛΙΚΑ
1000 γρ φύλλο κρούστας (Βυρητού )
500γρ Καρύδι χονντροκομένο ανακατεμένο με κανέλλα
250 γρ φρέσκο βούτυρο
ΣΙΡΟΠΙ
2000 γρ ζάχαρη
500 γρ γλυκόζι
1500 γρ νερό 1/2 λεμόνι,βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα-ένα φύλλο το απλώνουμε σκορπάμε επάνω καρύδι και το τυλίγγουμε σε λεπτό ρολό κόβουμε ισομεγέθη τεμάχια τα αραδειάζουμε στο ταψί και όταν τελειώσουμε ρίχνουμε όλο το βούτυρο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά
Στραγγίζουμε όσο βούτυρο δεν έχει αποροφηθεί και σιροπιάζουμε με ζεστό όχι καυτό σιρόπι
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη