ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ






ΥΛΙΚΑ
10 ΑΥΓΑ

350 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΧΟΝΤΡΗ
220 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
100 ΓΡ ΝΙΣΕΣΤΕ
50 ΓΡ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Χωρίζουμε τα αυγά σε ασπράδια και κροκαδια  στη συνέχεια βάζουμε τα κροκάδια σε μια κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη, τακτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν , ρίχνουμε το ζεστο νερό και συνεχίζουμε το κτύπημα εως ότου γίνει σαν κρεμα παράλληλα έχουμε κτυπήσει τα ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατέυουμε απαλά εν αλλαξ μαρέγκα και αλέύρι που εχουμε ανακατεψει μετο νισεστέ κοβουμε σε μπαστουνάκια με στρογγυλο κορνε σε αντικολητικό χαρτί πασπαλίζουμε με χοντρή ζάχαρη κψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στουσ 180- 200ο βαθ. για 10- 15 λεπτά
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
 
Νεότερη Παλαιότερη