ΥΛΙΚΑ
450 γρ αμύγδαλο καβουρδισμένο
260 γρ άχνη
750 γρ κοβερτουρα γαλακτοσ
420 γρ βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ τα κόβουμε όσο γίνεται πιο ψιλά προσθέτουμε την άχνη και αναμειγνύουμε με την κουβερτούρα και το βούτυρο που έχουμε λυώσει προηγουμένως ρίχνουμε το μείγμα σε λαμαρινάκι οταν παγώσει κόβουμε σε παραλληλόγραμμα τα βουτάμε σε σοκολάτα οτι γέυση μας αρέσει και γαρνήρουμε με μισό καρύδι
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ