ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΟΚΟΛΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ





ΥΛΙΚΑ


450 γρ αμύγδαλο καβουρδισμένο


260 γρ άχνη


750 γρ κοβερτουρα γαλακτοσ


420 γρ βούτυρο αγελάδος


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ τα κόβουμε όσο γίνεται πιο ψιλά προσθέτουμε την άχνη και αναμειγνύουμε με την κουβερτούρα και το βούτυρο που έχουμε λυώσει προηγουμένως ρίχνουμε το μείγμα σε λαμαρινάκι οταν παγώσει κόβουμε σε παραλληλόγραμμα τα βουτάμε σε σοκολάτα οτι γέυση μας αρέσει και γαρνήρουμε με μισό καρύδι


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη