ΠΤΙ-ΦΟΥΡ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




ΥΛΙΚΑ
1200 γρ  αλεύρι
1000 γρ βούτυρο φρέσκο
19 μόνο κροκάδια
500 γρ. άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε την άχνη και το βούτυρο σε μια μπασίνα το αφρατεύουμε ρίχνουμε ενα-ενα τα κροκάδια
κτυπάμε μέχρι να απορροφιθούν τα αυγά στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύουμε απαλά, γεμίζουμε σακκούλα με οδοντοτό κορνέ και σχηματίζουμε αχιβάδες  ψήνουμε για 15 λεπτά
στούς 190 βαθμούς τα κολλάμε δύο-δυο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας  τα βουτάμε σε  σοκολάτα και διακοσμούμε με τρούφα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη