ΥΛΙΚΑ
1200 γρ αλεύρι
1000 γρ βούτυρο φρέσκο
19 μόνο κροκάδια
500 γρ. άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την άχνη και το βούτυρο σε μια μπασίνα το αφρατεύουμε ρίχνουμε ενα-ενα τα κροκάδια
κτυπάμε μέχρι να απορροφιθούν τα αυγά στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύουμε απαλά, γεμίζουμε σακκούλα με οδοντοτό κορνέ και σχηματίζουμε αχιβάδες ψήνουμε για 15 λεπτά
στούς 190 βαθμούς τα κολλάμε δύο-δυο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας τα βουτάμε σε σοκολάτα και διακοσμούμε με τρούφα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Tags:
ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ