ΥΛΙΚΑ
400 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ100 ΓΡ.ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
100 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ ΧΟΝΤΡΗ
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
10 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΙΝ 2 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
ΑΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ
ΣΙΡΟΠΙ
1000 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
750 ΓΡ. ΝΕΡΟ Κ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ Κ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ,ΠΡΟΠΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ Κ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΟΤΑΝ ΖΥΜΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΟΦΙΘΟΥΝ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΗΝΟΥΜΕ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΖΕΣΤΟ ΓΛΥΚΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Tags:
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ