Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΚΕΡ---ΠΑΡΕ











ΥΛΙΚΑ

400 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ100 ΓΡ.ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ

100 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ ΧΟΝΤΡΗ
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
10 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΙΝ  2 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

ΑΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ
ΣΙΡΟΠΙ
1000 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
750  ΓΡ. ΝΕΡΟ Κ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ Κ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ,ΠΡΟΠΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ Κ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΟΤΑΝ ΖΥΜΩΘΕΙ ΚΑΛΑ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΟΦΙΘΟΥΝ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΗΝΟΥΜΕ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΖΕΣΤΟ ΓΛΥΚΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ