ΠΤΙ-ΦΟΥΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ




ΥΛΙΚΑ
1000 γρ αλεύρι
500 γρ βούτυρο φρέσκο
500 γρ. άχνη ζάχαρη
6 αυγά ολόκληρα
1/2 κ.γ μπεικιν
λίγη βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφρατεύουμε το βούτυρο με την άχνη ρίχνουμε τα αυγά και μετά το αλεύρι με το μπεικιν και την βανίλια απαλά σχηματίζουμε μακρόστενα μπαστουνάκια ψήνουμε 15 λεπτά στούς 190 βαθμούς κολάμε δυο-δυο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας βουτάμε σε σοκολάτα την άκρη και διακοσνουμε  με αμύγδαλο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ 
Νεότερη Παλαιότερη