ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ















ΥΛΙΚΑ ( Για το μπισκουι η παντεσπάνι )
500 γρ ασπράδια
180 γρ ζάχαρη
150 γρ κροκάδια
180 γρ αλεύριι ζαχ/κης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε μια σφιχτή μαρέγκα με ταασπράδια και την ζάχαρη ρίχνουμε τους κρόκους και πολύ απαλα με μια μαρίζ ανακατεύουμε το αλεύρι και το μείγμα το απλώνουμε με παλέτα σε αντικολητικό χαρτί ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ
500 γρ Κρέμα γάλακτος
100 γρ γλυκόζη
300 γρ κουβερτούρα
700 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την κρέμα γαλακτος με τη γλυκόζη ρίχνουμε την κουβερτούρα τεμαχισμένη κρυώνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε την χτυπημένη κρεμα να ομοιγενοποιηθεί το μείγμα
_____________________________________________________________________________________
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΓΚΑΝΑΖ
500 Κρέμα γάλακτος
100 γρ γιυκόζη
300 γρ λευκή σοκολάτα
700γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη
λίγη βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ομοίωσ  με την γκανάζ κουβερτούρας
_____________________________________________________________________________________Μ
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Απλώνουμε πάνω στο μπιισκουί την γγκανάζ με την μαύρη σοκολάτα βάζουμε αραιά κεράσια γλυκό στραγγισμένα η ξηρούς καρπούς ημαρμελάδα ότι μας αρέσει το τυλίγουμε σε ρολό το παγώνουμε και στη συνέχεια το γαρνίρουμε όπως στην φωτογραφία
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη