ΡΟΞ ΚΑΙ ΡΟΞΑΚΙΑ















ΥΛΙΚΑ ( Γιατην γέμιση του ρόξ )
800 γρ αλε΄υρι μαλακό
100 γρ ζάχαρη
50 γρ κακάο
30 γρ ααμμωνία
10 γρ μπέικιν
50 γρ λάδι
150 γρ καρύδι ψιλοκομμένο λιγη κανέλλα
300 γρ νερό
1000γρ σολιάτα έτοιμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός την σφολιάτα ανοίγουμε την σφολιάατα  να είναι σε πάχος 1-11/2 εκ.πλάθουμε σε ρολό την γέμιση την βάζουμε στην σφολιάτα και κλείνουμε κολλώντας την άκρη με λίγο νερό κόβουμε ροδέλες και ψήνουμε  στους 200 βαθμούς για 20 -25 λεπτά μόλις ξεφουρνήσουμε σιροπιάζουμε με σιρόπι που το κάνουμε με 1000 γρ ζάχαρη 100 γρ γλυκόζη και 700 γρ νερό
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ                                                                                                                                                                                                                    

Νεότερη Παλαιότερη