ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ



















ΥΛΙΚΑ
500 γρ φύλλο κρούστας
300 γρ τυρί μασκαρπόνε η΄(μισό -μισό με ανθότυρο )
150 γρ μέλι
150 γρ τριμμένο καρύδι
1 κ.γ κανέλλα
250 γρ φρέσκο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το τυρί με το μέλι την κανέλλα και το καρύδι κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες ανάλογα στο μέγεθος που θέλουμε βουτυρώνοπυμε την μιαλωρίδα και τοποθετούμε την άλλη λωρίδα επάνω επίσης βουτυρωμένη βάζουμε στην άκρη οση γέμιση θέλουμε και τυλίγουμε σε ρολό μαζεύοντας τις άκρες για να μην ξεχυλίζει η γέμιση.
Ψήνουμεστους 160 βαθμους για 60 λεπτά Μόλις κρυώτασιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι που το έχουμε ετοιμάσει με 800 γρ ζάχαρη 100 γρ γλυκόζη 1/2 λεμόνι και650 γρ νερό
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη