ΥΛΙΚΑ
6 Πορτοκάλια
2 ματσάκια ρεπανάκια
1 ματσάκι σέλινο ( τα κλωνάρια )
2 κουταλιές ηλιόσπορο
2 κουταλιές μάυρη σταφίδα
4 κουταλιές μαιντανό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
2 πορτοκάλια το χυμό
1 κ.σ μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα υλικά χτυπάμε ταυλικά της σάλτσας στο μπλέντερ αναμειγνύουμε με την γέμιση
Γεμίζουμε τα πορτοκάλια που έχουμε αδειάσει προηγουμένως και τοποθετουμε τα κααπάακια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ