ΚΡΕΜΑ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ Κ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ



















ΥΛΙΚΑ
1000 γρ χυμούς απο γκρειπφρούτ και σαγκουίνι
50 γρ ζάχαρη 70 γρ νισεστέ
φρούτα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε750 γρ χυμού και την ζάχαρη το τοποθετούμε στη φωτιά.Στο υπόλοιπο χυμό διαλύουμετο νισεστέ οτααν ο χυμός ζεσταθεί χωρίς να βράσει ρίχνουμε τον χυμό με το νισεστέ και ανακατεύουμε. μόλις δέσει η κρέμα, την αδειάζουμε σε 8 ατομικά μπώλ και αφίνουμε να κρυώσουν.γαρνίρουμε με φρούτα της επιλογήσ μας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη