ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ


















ΥΛΙΚΑ (για κρέμα semifredo )
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ κρέμα ΄γάλακτος 35% λιπαρά
8-10 φύλλα ζελατίνας μαλακωμένα
100 γρ ζάχαρη, 300 γρ φράουλες
1 στρογγυλούς πάτους παντεσπάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την κρέμα και εκτός φωτιάς προσθέτουμε την ζελατίνα και μετά την ζάχαρη. Αφίνουμε το μείγμα να κρυώσει, κόβουμε τις φράουλες σε φέτες τις αναμειγνύουμε με το γιαούρτι και τα  αναμειγνύουμε όλα μαζί
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Σε ένα στρογγυλό ταψί η τσέρκι απλώνουμε το μείγμα και τελειώνουμε σκεπάζοντας με το παντεσπάνι τοποθετούμε την τούρτα στήν κατάαψυξη για 10-12 ώρες ξεκαλουπώνουμε και διακοσμούμε κατά προτίμηση μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ


















Νεότερη Παλαιότερη