ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ




ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
200 γρ σιρόπι εμπλουτισμένο με λικέρ τσέρυ
1 καρπούζι μέτριο

3 πάτους παντεσπάνι στργγυλό
 1500 γρ κρέμα καρπούζι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ
500 γρ καρπούζι χυμό
800 γρ φυτική σαντιγύ
1 λεμόνι το χυμό
10 φύλλα ζελατίνη  των 5 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού μαλακώσουμε τισ ζελατίνες σε κρύο νερό τισ λυώνουμε και τις προσθέτουμε στο χυμό λεμονιιού και όλο μαζί στο χυμό καρπουζιού ,ανακααιεύουμε καλά και όλα μαζί τα ααναμυγνύουμε με την φυτική σαντιγύ
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε εν αλάξ ανάμεσα κρέμα τους 3 πάτους το επάνω παντεσπάνι το αλοίφουμε με κρέμα και βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη οταν παγώσει την διακοσμούμε με φέτες καρπούζι τις οποίες τις περνάμε με ουδέτερο ζελέ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη