ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣΑΛΑΤΑ



















ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο μπακααλιάρο πααστό
300 γρ ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο
200 γρ κρέμα γάλακτος
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι, μαυροπίπερο
φέτες ψωμιού τηγανισμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απο βραδύςβάζουμε τον μπακαλιάρο να ξαλμυρίσειμόλις το ξαλμυρίσουμε βγάζουμε την πέτσα και το βάζουμε να βράσει .Αφού βρασει αφίνουμε να κρυώσει στραγγίζουμε ξεκοκκαλίζουμε και το β΄ζουμε στο μίξερ με το σκόρδο να γίνει μια λεία μάζα. Μετά το βάζουμε σε μπαίν μαρί ρίχνοντας λίγο λίγο το λάδι στη συνέχειαπροσθέτουμε τα άλλα υλικά εκτόσ το μααιντανο  και το ψωμί με τα οποία γαρνίρουμε το μείγμα στην πιατέλα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Νεότερη Παλαιότερη