ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


















ΥΛΙΚΑ
2 πάτους παντεσπάνι
500 γρ γάλα, 10 κροκάδια
5 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
30 γρ ζελατίνα μαλακωμένη
1000 γρ σαντιγύ
λίγες σταγόνες άρωμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τουσ κρόκους την ζάχαρη τον χυμό το άρωμα  το ξύσμα βράζουμε το γάλα το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα,το ξαναβράζουμε όλο μαζί, εκτός φωτιάς ρίχνουμε την ζελατίνα και αφίνουμε το μείγμα να κρυώσει. Οταν κρυώσει ανακατεύουμε την σαντιγύ την βάζουμε στο ψυγείο στη συνέχεια απλώνουμε επάνω ζελέ με γεύση πορτοκάλι
Για την διακόσμηση κόβουμε φέτες πορτοκάλι κααι γαρνίρουμε με σαντιγύ 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη