Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΑΣΤΙΧΑ


















YΛΙΚΑ
1200 γρ κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ γάλα, λίγη βανίλια
120 γρ ζάχαρη, 4 φύλλα ζελατίνας των 5 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την μαστίχα,την ζάχαρη,την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να φουσκώσει το βγάζουμε απο την φωτιά κααι προσθέτουμε την ζελατίνα μαλακωμένη αφίνουμε το μείγμα να κρυώσει ανακατεύοντας σταδιακά αδειάζουμε  σε φόρμα της αρεσκείας μας και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες να παγώσει πρίν την σερβίρουμε βουτάμε την φόρμα σ ζεστό νερό και ξεφορμάρουμε 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ