ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΑΣΚΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ


















ΥΛΙΚΑ
1) Φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε φετούλες
2) Ντομάτες,  πιπεριά κόκκινη και πράσινη
3)Κρεμμύδι σε φέτες αλατοπίπερο
4)Σκόρδο ,μαιντανό
5) 1 ποτήρι κρασί λευκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κκαυτό λάδι τσιγαρίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο μόλις πάρει χρώμα το βγάζουμε , στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο μετά τις πιπεριές και τέλος τις ντομάτες χοντροκομμένες. Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τα φιλέτα και το ποτήρι κρασί ψήνουμε στη φωτιά για 20 λεπτά προσθέτουμε το αλατοπίπερο στο τέλος το μαιντανό
Ετοιμάζουμε ενα ρύζι πιλάφι για να συνοδέψουμε το φιλέτο  το πιλά φι το φορμάρουμε σε στογγυλή φόρμα του ΚΕΙΚ και στη μέση γαρνιρουμε με το φιιλέτο με βασκική σάλτσα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
 
Νεότερη Παλαιότερη